بهترین داشته روزگارم هنوز هم در صحن دل یاد تو در جریان است. نور چشمهایت بر احوالم می تابد و عطر لبخندت بر گونه هایم می وزد. موسیقی دستانت نوازشی می شود و بر روی موهایم می نوازد،  و چیزی که تا ابد باقیست، جاری جاودانه حضورت است که از احوال روزانه ام می گذرد. 

اکنون شب سردی است که حادث شده و من در این سرد شب پاییزی سخت تنهایم.(نامه متعلق به دو سال پیش و یه شب پاییزی هست).اینجا در این لحظه از لابه لای فاصله ها و روز های دور، یادی است از تو در خاطره ام نزدیک! و نمی دانی چقدر رنج آور است دلتنگ دورهای نزدیک شدن. 

رنجی است مرا که از آن گریزی نمی بایدم، مرور هزار باره ی یادواره هاست و میل به باز پس گیری تو از روزگار. 

دیر زمانی است که ثانیه ها، دقایق، ساعت ها، روزها، هفته ها و ماه و سال هایم جایی ثابت مانده اند. اینان ثابت اند و تمام تاریخ از آنان می گذرد. نمی خواهند دست بردارند از جایی که زمانی تو بوده ای، اکنون تو نیستی و هنوز لحظه ی بودنت باقیست و من چقدر دوست می داشتم که این همه ثانیه و ساعت و روز و هفته و ماه و سال را بدهم و در ازای آن تو را باز پس گیرم در جهانی که دیگر زمانی ندارد و چیزی نمی گذرد و هیچ وقت دیر نمی شود، در جهانی که داشتگی ها ابدیست و دوست داشتن تو تا ابد باقی خواهد ماند منتظرت هستم. 

پی نوشت : خانم حسینی معلم علوم کلاس اول و دوم راهنمایی بود که توی مدارس خود گردان درس می داد و البته که منم توی یکی از همین مدارس بودم و اونم معلمم. یه معلم الهام بخش و مهربون که توی اون دوران(دوران نوجوانی و بلوغ) بی نهایت بهش دلبسته شده بودم و برام از هرکسی توی دنیا مهم تر بود. خدا می دونه که چقد سر کلاسش منو و اون اسرار مگو داشتیم از توجه به هم و نمره های 19 و18 ای که برای من 20 میداد. اولین بار دوست داشتنش رو توی نامه گفتم و چون حرفام خیلی زیاد بود شد سه تا نامه تو یه پاکت ک بوسیله یکی از بچها قایمکی رفت دست خانم ناظم که برسه دستش:)

مشخصه که خانم حسینی بعد از خوندن نامه دنبال نویسنده اش راه افتاد و اومد تست دست خط از همه گرفت و من لو رفتم. از اونجا بود که رابطه عمیق و صمیمی ما شروع شد خواب های من از خانم حسینی و زنگ زدن های اون خونمون. یادمه توی همون نامه ها بود که بهش گفته بودم دوست دارم نویسنده بشم و بهش گفتم یروز کتاب منو پشت ویترین کتاب فروشی میبینه ک بهش تقدیم شده. حالا من هنوز که کتابی ننوشتم ولی این نوشته رو بهش تقدیم میکنم از همین راه دور و بدون اینکه خودش خبر داشته باشه. 

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اسنو موزیک | دانلود فیلم و آهنگ با لینک مستقیم دفتر فنی مهندسی نیکوسرما تعمیرات وبلاگ شب عشق Patrice Michael و جاهدوا فی الله حق جهاده وبلاگ دل موزیک مرتضی متقیان وبلاگ نویسی